تنوع بالا در رنگ بندی
متریال ها و مصالح دیگر مورد استفاده در نمای ساختمان دارای محدودیت در رنگ بندی می باشند ولی ورق کامپوزیت دارای محدودیت در رنگ نیست و تقریباً دارای رنگ بندی نامحدود می باشد و در رنگ آمیزی آن از سیستم های پیشرفته و رنگهای مقاوم در برابر خط و خش، رطوبت و مقاوم در برابر اشعه ماورا بنفش نور خورشید استفاده می گردد و بعد از چندین سال استفاده رنگ آن تغییر نکرده و پوسته نمی شود.
مقاوم در مقابل حریق و آتش
ورق کامپوزیت ضد حریق و نسوز با توجه به هسته مرکزی آن از جنس پلی اتیلن و مواد معدنی می باشد که در برابر آتش مقاومت کمی دارد ولی نوعی از ورق کامپوزیت طراحی و ساخته شده است که که در ساخت هسته آن از مواد خاص نسوز استفاده شده است که در برابر آتش کندسوز بوده و باعث انتشار آتش نخواهد شد.
قابلیت ضد زلزله
با توجه به اینکه ورق کامپوزیت در این نوع از نما به صورت مستقل و جداگانه با فاصله یک شیار ریز نسبت به هم بر روی نمای ساختمان متصل می گردند باعث می شود در هنگام وقوع زمین لرزه هر پنل ورق کامپوزیت به صورت مستقل حرکت کرده و از تغییر شکل و تخریب کل نمای ساختمان جلوگیری شود.
امکان ایجاد آب بندی نمای ورق کامپوزیت
از مزایای نمای کامپوزیت در نقاطی که بارش باران و برف بسیار است قابلیت ایجاد آب بندی در آن می باشد به دلیل آنکه بر روی نمای کامپوزیت شیارهایی در نظر گرفته و ساخته می شوند که در هنگام بارش باران و برف، آب اضافی به پشت نمای ساختمان نفوذ نکرده و به بیرون منتقل می شود.
امکان ایجاد طرح های خاص با سه بعدی با ورق کامپوزیت
به دلیل قابلیت انعطاف پذیری و خمش ورق کامپوزیت، این نما قابلیت اجرای انواع اشکال پیچیده و سه بعدی را را دارا می باشد همچنین با استفاده از تکنولوژی CNC می توان طرح ها و ایده های بسیاری را اجرایی نمود از قابلیت های منحصر به فرد این نما به شمار می رود که باعث خاص شدن نما و جلوه ساختمان نسبت به دیگر ساختمانهای معمولی خواهد گردید.
قابلیت تعویض پنل های کامپوزیت
با توجه به اینکه پنل های ورق کامپوزیت به صورت جداگانه و مستقل بر روی نمای ساختمان متصل می گردند در صورت خرابی، همان پنل معیوب جایگزین می گردد و خسارتی به کل نما وارد نمی گردد. که در نتیجه باعث کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری نمای ساختمان خواهد شد.
نمای ورق کامپوزیت